DocPoint-elokuvatapahtumat ry:n uutena tuotantokoordinaattorina aloittaa 1.8.2018 Jaana Eskola

DocPoint-elokuvatapahtumat ry:n uudeksi tuotantokoordinaattoriksi on valittu Jaana Eskola. Hän aloittaa tehtävässä 1.8.2018 tuotantokoordinaattori Emilia Linnankosken siirtyessä uusiin tehtäviin. Eskola siirtyy tehtävään HIAP ry – Helsinki International Artist Programmen tuottajan paikalta ja on työskennellyt aiemmin muun muassa taide- ja kulttuuriohjelman päällikkönä British Councilin Suomen-toimistossa sekä kansalaisjärjestösektorilla. Eskola on koulutukseltaan hallintotieteiden kandidaatti (ympäristöpolitiikka) sekä Taidekoulu Maasta valmistunut nykytaiteilija.

 

 

Yhteystiedot:
Jaana Eskola
Tuotantokoordinaattori
jaana.eskola(at)docpoint.info
+358 50 455 8446

DocPoint-elokuvatapahtumat ry
www.docpoint.info

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *