Tapahtumat 2012

 MASTERCLASS

Dokumentaristi-teoreetikko Eyal Sivan ei pelkää ottaa kantaa Euroopan ja Lähi-idän politiikkaan ja konflikteihin. Tule kuulemaan, mitä kyseenalaistajalla on sanottavaa yhteiskunnan valtarakenteista ja dokumenttielokuvasta.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä. 
 
  

 

SEMINAARIT

DocPoint-festivaalin aikana järjestään myös vuonna 2012 dokumenttielokuvamaailman ajankohtaisia kysymyksiä luotaavia seminaareja, joissa ääneen pääsevät ja keskustelua johtavat niin elokuvantekijät kuin eri alojen asiantuntijatkin.
 
Lue lisää seminaariohjelmasta täältä.
 
 

KLUBIT

Festivaalin aikana järjestetään lähes päivittäin loistavia klubeja, joista suurin osa on kaiken lisäksi ilmaisia! Tanssilattia on kuumana monena festivaali-iltana niin Virgin Oilissa kuin Dubrovnikssakin, ja musiikista vastaavat huippu-dj:t.
 
Täältä löydät koko klubiohjelman.
   
 

OHEISTAPAHTUMAT

Festivaalilla voi tehdä paljon muutakin kuin katsoa dokumenttielokuvia: nauti vaikkapa elokuvan ja musiikin fuusiosta DocPointin legendaarisessa Mykkäelokuvakonsertissa, joka vie yleisön tänä vuonna nostalgiseen Pariisiin. Tai kysy apuja arkiongelmiin Leffatohtorilta, jolta löytyy lääke vaivaan kuin vaivaan ja tule mukaan ainutlaatuiselle A Wall is a Screen -lyhytelokuvakierrokselle!
 
Lue lisää festivaalin oheisohjelmasta täältä. 
 
 

DOCPOINT ENCOUNTERS

DocPoint Encounters on elokuva-alan ammattilaisille tarkoitettu seminaari, jossa käsitellään dokumenttielokuvan uusia ja innovatiivisia kerrontamuotoja. Tilaisuudessa tutustutaan kansainvälisten huippuasiantuntijoiden johdolla  projekteihin, joissa dokumentaarista sisältöä tuotetaan erilaisiin digitaalisiin jakelualustoihin. Encounters järjestetään 26.1.