Liput

Lipunmyynti käynnistyy DocPointin verkkosivuilla sekä Finnkinon verkkosivuilla että teattereissa keskiviikkona 4.1.2017 klo 10.00.

Liput DocPointin elokuvanäytöksiin voi ostaa verkkosivuilta elokuvien esittelysivujen kautta.

Huomaathan, että DocPoint-näytöksiin ei ole mahdollista varata lippuja. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Verkkosivuilta ostettua lippua ei tarvitse tulostaa, vaan voit esittää pdf-lipun myös mobiililaitteen näytöltä.

Mikäli haluat sarjakortin, tutustu vaihtoehtoihin täällä. Suosittelemme sarjakortin hankkimista, mikäli ostat 6 lippua tai enemmän. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia.

Andorran, Kiasma-teatterin, Korjaamo Kinon (Elokuvasali & Kulmasali), Savoy-teatterin ja Orionin DocPoint-näytöksiin voi ostaa lippuja verkkosivuiltamme, DocPointin Savoy-teatterin lipunmyyntipisteestä sekä festivaalin aikana kaikista edellä mainituista festivaaliteattereista (ei Finnkinon kautta). Voit siis ostaa esimerkiksi Andorrasta lippuja Kiasma-teatterin näytöksiin tai Orionista Savoy-teatterin näytöksiin.

Finnkinon kautta voi ostaa lippuja vain Kinopalatsin DocPoint-näytöksiin sekä Finnkinon satelliittinäytöksiin Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä. Vastaavasti DocPointin verkkosivuilta ja muista DocPoint-myyntipisteistä ei voi lunastaa näytöslippuja Finnkinon DocPoint-näytöksiin. DocPoint-sarjakortilla voi kuitenkin lunastaa lippuja myös Finnkinon lipunmyyntitiskiltä Kinopalatsin DocPoint-näytöksiin, lisätietoja sarjakorttisivulta.

Lisätiedot:
tickets(at)docpoint.info / puh. 046 653 75 83
(16.1. alkaen ma–pe klo 10–18, festivaalin ajan päivittäin klo 10–21)